Producten

Peclavus

De natuur biedt alles wat men voor een natuurlijke huidverzorging nodig heeft. De huid bezit niet alleen heel veel zintuigen, maar heeft ook een groot vermogen om te regenereren. Het doel van de Peclavuslijn is om dit vermogen te ondersteunen. Strenge hygiëne en kwaliteitscontroles waarborgen de kwaliteit van deze huidvriendelijke producten. Er zijn in de peclavuslijn geen aardolieproducten verwerkt en geen producten van het dode dier. Verder wordt deze lijn geproduceerd zonder chemische toevoegingen. De meeste Peclavusproducten zijn gecertificeerd en voorzien van het duitse: Natrue-Gutesiegel. Dit waarborgt de natuurlijke samenstelling van deze producten.

De Natrue-Gutesiegel garandeert:

  • Gebruik van natuurlijke biologische stoffen
  • Milieuvriendelijke verpakking
  • Geen synthetische reuk- of geurstoffen
  • Geen aardolieproducten
  • Geen siliconenproducten
  • Geen genetische gemodificeerde stoffen
  • Niet op dieren getest

Samenwerkende pedicures

In een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen zoals mycosenagel (kalknagel) en voetschimmel. Al deze producten zijn uitvoerig getest.

Naast een pedicurebehandeling is het belangrijk om uw voeten in goede conditie te houden. U kunt in mijn praktijk diverse producten van Samenwerkende pedicure en Peclavus aanschaffen of eventueel bestellen om uw voeten te verzorgen tot de volgende behandeling.

CND Shellac

Een schitterende, hoogglans polisch, tot wel drie weken lang in de mooiste trendkleuren. het kan met CND Shellac. Dit is een polisch die wordt aangebracht als een lak en wordt gedragen als een gel. Deze polish is dun, flexibel en sterk waardoor scheuren, krassen en doffe nagels verleden tijd zijn. CND Shellac is snel en veilig te verwijderen met een speciaal ontworpen kit, zonder beschadiging van de natuurlijke nagel.