Producten

SAMENWERKENDE PEDICURE
Voor de voetverzorging gebruik ik producten van Samenwerkende pedicure. Dit is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend kunt krijgen via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen zoals mycosenagel (kalknagel) en voetschimmel. Alle deze producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten vandaar ook de “niet goed, geld terug garantie” mits toegepast volgens de gebruiksaanwijzing en regelmatige controle van uw pedicure!

Naast een pedicurebehandeling is het belangrijk om uw voeten in goede conditie te houden. U kunt in mijn praktijk diverse producten van Samenwerkende pedicure aanschaffen of evt. bestellen om uw voeten te verzorgen tot de volgende behandeling.

PuurVera voetencrème
De PuurVera voetencrèmes bevatten als hoofdbestandeel Pure Aloë Vera. Aloë Vera is een plant die al eeuwen wordt gebruikt vanwege zijn cosmetische en therapeutische eigenschappen.

De belangrijkste geneeskrachtige werkingen van Aloë Vera zijn:

  • Het stimuleert de werking van het immuunsysteem
  • Het heeft een ontsteking verminderende werking en een anti-histamine werking
  • Het bevordert de genezing van wonden
  • Deze producten zijn zeer geschikt voor diabetici 

De volgende voetencrèmes zijn te verkrijgen in de praktijk:

PuurVera Voetencrème Menthol
Herstelt snel droge en gebarsten voeten, neutraliseert geuren en verlicht vermoeide voeten. Deze crème is geschikt voor de behandeling van ruwe, droge of pijnlijke voeten. Het draagt mede bij aan de behandeling tegen eelt.

PuurVera Voetencrème Hiel
Pure aloë vera gecombineerd met de actieve ingrediënten Allantoine en Dimenthicone dringen diep door in de lagen van de huid en herstellen zo ernstige, diepe kloven in de hielen. De crème verzacht en hydrateert.

PuurVera voetencrème Neutraal
Herstelt en verlicht droge en vermoeide voeten. Bevat geen parabenen en is geurloos.

PuurVera voetencrème Verwarmend
De speciale formule stimuleert de warmtereceptoren in de huid waardoor het urenlang zorgt voor heerlijk, warm aanvoelende voeten. Ideaal voor het gebruik in de winter.