Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Berlinda Renders, gediplomeerd pedicure sinds juli 2013 en medisch sinds januari 2017.Ik ben aangesloten bij Provoet. Voor een professionele, ontspannen pedicure behandeling kunt u op afspraak terecht in mijn praktijk. De voeten worden in ons leven intensief belast en verdienen daarom de best mogelijke verzorging. Aan deze verzorging besteed ik veel aandacht. Het leveren van kwaliteit en klantvriendelijkheid staat bij mij op de eerste plaats. U kunt een ontspannen en verzorgende behandeling verwachten in combinatie met een gezellige en landelijke sfeer. Ik werk zorgvuldig, nauwkeurig en hygiënisch met professionele producten.

MIjn Praktijk

Mijn praktijk is aan huis toegankelijk voor rolstoelgebruikers op begane grond met aparte wachtruimte en voldoende parkeerplaatsen.
De behandelkamer is ingericht met professionele apparatuur en voldoet aan de hoogste hygiënische eisen.
U kunt plaatsnemen in een comfortabele behandelstoel en onder het genot van een kopje koffie of thee bij een landelijke sfeer uw voeten laten verzorgen.

Provoet

De brancheorganisatie voor pedicures. Leden van Provoet zijn verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige praktijkvoetverzorger behandeld worden. U kunt mij terugvinden op de provoet website: www.provoet.nl onder lidnummer:312532.